Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au stabilit câştigătorii de la Loteria bonurilor fiscale: Vezi cu ce bon s-a câştigat

S-au stabilit câştigătorii Loteriei Bonurilor fiscale.

Extragerea a fost pentru bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri dacă se depăşeşte numărul.

Valoarea câştigătoare: 772 lei

Bonurile în valoare de 772 lei emise pe 11 octombrie au ieşit, astfel, câştigătoare la extragerea lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 octombrie, fără să fie necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date, anunţă Mediafax.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

Citeşte şi: Alertă în Belgia. O maşină suspectă a fost găsită într-o suburbie

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat, precum logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine.

Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonuri fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

Citeşte şi: Povestea de viaţă cutremurătoare a ultimei victime din Dezastrul Colectiv

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.

Pentru extragerea din 20 septembrie au fost depuse 35 de cereri de revendicare, iar pentru cea de la 18 octombrie 26 de cereri.

Citeşte şi: Sorin Roşca Stănescu dă cărţile pe faţă cu privire la ISIS: Care ar fi scenariul cel mai rău

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.