Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au stabilit finalistele de la Australian Open

simona halep serena williams

Serena Williams (SUA), favorita 1, a eliminat-o, joi, în semifinalele Australian Open, pe Agnieszka Radwanska (Polonia), favorita 4, și o va întâlni, în finala, pe Angelique Kerber (Germania), favorita 7, care a învins-o pe Johanna Konta (Marea Britanie), informeaza site-ul oficial al competiției, potrivit Mediafax.

Serena Williams (SUA), liderul mondial din clasamentul WTA, a ajuns în a șaptea finala din cariera la Australian Open, dupa ce a câștigat, joi, în doua seturi, scor 6-0, 6-4, meciul cu Agnieszka Radwanska (Polonia), favorita 4.

Jucatoarea de tenis din SUA a câștigat trofeul turneului de simplu feminin de la Melbourne, de fiecare data când a ajuns în finala, în anii 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015.

"Simt ca sunt în cea mai buna forma și nu-mi vine sa cred ca am ajuns, din nou, în finala", a declarat, dupa meci, Serena Williams, citata de site-ul supersport.com. "Serena Williams a jucat perfect, nu am putut face nimic", a spus Radwanska.

Serena Williams o va înfrunta, sâmbata, pentru al șaptelea titlu de la Australian Open, pe Angelique Kerber (Germania), favorita 7. Jucatoarea din Germania a trecut de Johanna Konta (Marea Britanie) în doua seturi, scor 7-5, 6-2, dupa o ora și 24 de minute.

"Este un moment special pentru mine sa ajung în finala pentru prima data", a spus Kerber, care a fost la un pas de eliminare în meciul cu Misaki Doi (Japonia), din primul tur al competiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.