Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să înmulțim binele, pentru că atâta rău este în lume – Mitropolitul Ardealului

turnulsfatului.ro
laurentiu streza

Mitropolitul Laurențiu a slujit duminică în Catedrala din Sibiu și le-a explicat credincioșilor Pilda lucrătorilor răi. Ierarhul a spus că deși se adresa iudeilor, parabola rămâne actuală și se referă și la noi, cei care lucrăm în „via lui Dumnezeu”.

„Fiecare dintre noi avem o lucrare de împlinit, fieare dintre noi are niște talanți investiți de Dumnezeu ca să-i înmulțim. Și la noi trimite Dumnezeu din când în când semnale, încercări. Suntem noi, oare, în stare să purtăm toată sarcina aceasta a încercărilor care vin din cauza păcatelor noastre și nevredniciilor noastre?”, a întrebat Părintele Mitropolit.

„Dumnezeu este întru toate milostiv și aceasta este șansa noastră cea mare, mila lui Dumnezeu”. a adăugat IPS Laurențiu.

„Trebuie să înțelegem că, la timpul potrivit, răspundem prin faptele cele bune săvârșite și nu facem noi prea multe, dar dacă facem din când în când și le înmulțim și mai prindem împreună cu noi și pe alții care ne ajută, să înmulțim binele, pentru că atâta rău este în lume, atâtat necaz și atâta suferință!”a îndemnat Mitropolitul Ardealului.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala „Timotei Popovici” a Catedralei mitropolitane din Sibiu, dirijată de pr. lect. univ. dr. Dan Alexandru Streza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.