Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

’Să mergem Împreună’ - Papa Francisc și Patriarhul Daniel rostesc rugăciunea Tatăl nostru în Catedrala Mântuirii Nemului

facebook.com
Papa Francisc

Papa Francisc și Patriarhul Daniel rostesc, la ora transmiterii știrii, rugăciunea „Tatăl nostru”, acompaniați de zeci de pelerini prezenți la Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit mediafax.

Papa Francisc și Patriarhul Daniel rostesc rugăciunea „Tatăl nostru”, acompaniați de zeci de pelerini, dar și de șeful statului, Klaus Iohannis, și de premierul Viorica Dăncilă, prezenți în Catedrala Mântuirii Neamului.

Întrevederea cu reprezentanții Bisericii ortodoxe se încheie cu vizita Papei și a Patriarhului la noua catedrală ortodoxă pentru rugăciunea ”Tatăl Nostru” și cu un cuvânt de salut din partea Succesorului lui Petru.

Prima zi a papei în România se încheie cu Sf. Liturghie oficiată în catedrala ”Sf. Iosif” a arhidiecezei romano-catolice de București.

Călătoria apostolică a papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul "Să mergem împreună”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.