Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să o învingi doi ani la rând pe Real Madrid în Liga Campionilor este imposibil, afirmă Guardiola

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, a afirmat luni că este "practic imposibil" să o învingi pe Real Madrid doi ani la rând în Liga Campionilor, informează AFP, potrivit Agerpres.

"În urmă cu doi ani, am fost eliminaţi în ultimele minute aici. În sezonul trecut, noi am câştigat (1-1 în tur, 4-0 în retur - n.red.). Este pe cale să devină un mare clasic între ei şi noi în aceşti ultimi ani", a declarat Guardiola în cursul unei conferinţe de presă la Madrid, referindu-se la faptul că cele două echipe se află faţă în faţă pentru a patra oară în ultimele cinci sezoane.

"Nu am senzaţia că este aceaşi situaţie ca în sezonul trecut. Avem jucători noi, la fel şi ei, aşa că vor fi meciuri complet diferite. Ne simţim foarte puternici şi foarte încrezători în condiţiile în care vom disputa returul pe teren propriu, însă aici meciurile sunt foarte lungi din diferite motive", a subliniat tehnicianul spaniol înaintea primei manşe a sferturilor de finală din Champions League.

Rivalii de la Real Madrid "sunt foarte agresivi şi periculoşi, cu tranziţii mari şi ritm incredibil. Nu numai că trebuie să controlezi jocul, dar trebuie să încerci să-i răneşti şi să marchezi goluri. Acolo trebuie să găsim o modalitate de a controla lucrurile. Trebuie să să încercăm să ne impunem modul nostru de a juca", a adăugat Guardiola.

"Trebuie să dăm tot ce putem dacă vrem să concurăm cu această echipă, mai ales pe teren propriu. Îi cunoaştem bine, ştim să luptăm cu ei, să jucăm împotriva lor, este ceva ce am învăţat în trecut", a avertizat la rândul său Rodri, mijlocaşul spaniol al lui Manchester City.

Confruntată cu accidentări, campioana Angliei nu va putea conta în confruntarea de marţi seara, de pe stadionul Santiago Bernabeu, pe fundaşii săi laterali titulari, Kyle Walker şi Nathan Ake, în timp ce croatul Josko Gvardiol este în continuare incert.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.