Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sabin Ilie este încrezător în naționala U21: 'Eu cred că această generaţie poate fi următoarea 'Generaţie de Aur''

prosport.ro
sabin ilie

Sabin Ilie, fost atacant la Steaua, Rapid şi Dinamo, este încrezător în naţionala U21. Meciurile din actuala campanie îl fac să declare că aceasta ”poate fi următoarea Generaţie de Aur”. Ilie a găsit şi liderul, pe Hagi jr., scire Mediafax.

România U21 este cea mai promiţătoare generaţie din ultimul deceniu. Este aproape de o calificare istorică la Campionatul European de la anul, iar laudele nu au înârziat să apară. Jocul, rezultatele şi numele jucătorilor conturează o echipă bună, care poate face performanţă şi la echipa mare. Sabin Ilie s-a adăugat corului de laude ale oamenilor de fotbal. Este foarte mulţumit de ultimele meciuri, considerând că o nouă generaţie este pe cale să calce pe urmele celei din anii ’90.

Citește și: Eusebio Di Francesco: E absurd că nimeni din partea clubului Juventus nu şi-a prezentat scuzele, după ce fiul meu a fost agresat de Costa

”Eu cred că această generaţie poate fi următoarea "Generaţie de Aur". Sunt de părere că avem un viitor, iar naţionala U21 ne-a adus o bucurie fantastică.

Sunt mulţi jucători talentaţi acum. De exemplu, mie îmi place foarte mult de baiatul lui Hagi, îmi place Ţucudean, îmi plac mulţi... Nu aş vrea să ne comparăm pe noi cu jucătorii din generaţia de acum. Noi am jucat într-o altă perioadă", a declarat Sabin Ilie pentru Pro X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.