Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salernitana nu mai riscă excluderea din Serie A. Clubul are un nou patron

facebook.com
Serie A

Clubul Salernitana nu mai riscă excluderea din Serie A, după ce administratorii săi au acceptat oferta de cumpărare a noului patron Daniele Iervolino, 43 de ani, conform ziarului La Gazzetta dello Sport de sâmbătă, citată de AFP.

Acordul de preluare al clubului s-a finalizat chiar înainte de miezul nopţii de vineri, dată limită care dacă ar fi fost depăşită ar fi condamnat clubul din Salerno la excluderea din Serie A, conform agerpres.

Iervolino, conform sursei citate, a declarat că a finalizat achiziţia clubului Salernitana 1919 şi că va face totul pentru a menţine clubul în Serie A. Noul proprietar este fondatorul Universităţii online Pegasus.

Administratorii independenţi ai clubului, numiţi în iunie, au solicitat o prelungire a termenului limită pentru a gestiona cu succes vânzarea clubului, după ce primele oferte au fost considerate inacceptabile, dar s-au confruntat cu refuzul preşedintelui Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), Gabriele Gravina.

Salernitana, la care evoluează fostul internaţional francez Franck Ribery, ocupă ultimul loc în Serie A cu opt puncte, la opt puncte de zona sigură.

Clubul din Salerno a promovat sezonul trecut în Serie A, dar a intrat în colimatorul FIGC din cauză că era deţinut în asociere de patronul clubului Lazio, Claudio Lotito.

La începutul lunii iulie, FIGC şi-a dat acordul pentru cedarea clubului Salernitana, dar i-a dat un termen de şase luni acestuia pentru a se pune în conformitate cu reglementările din statutul său, care interzic ca două cluburi din aceeaşi divizie să aparţină aceluiaşi proprietar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.