Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salonul Livre Paris, programat iniţial să aibă loc în martie 2021, a fost amânat pentru a doua oară

Gaudeamus
carte librarie online

Salonul Livre Paris, anulat anul acesta şi programat iniţial să aibă loc în martie 2021, a fost amânat pentru 28 -31 mai 2021, au anunţat organizatorii, potrivit AFP.

"Conştienţi de evoluţia epidemiei de Covid-19, Sindicatul Naţional al editurilor şi Reed Expositions France au decis să amâne următoarea ediţie a salonului, care va avea loc la Paris, Porte de Versailles, din 28 până în 31 mai", se arată într-un comunicat, potrivit news.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Ediţia 2020 a fost deja anulată, o decizie luată la 1 martie, cu cel puţin trei săptămâni înainte de deschidere, atunci când epidemia progresa foarte rapid în Franţa.

Salonul ar fi trebuit să pună în valoare India. Au fost anunţate 14 nume de scriitori care trebuiau să participe la dezbateri şi conferinţe.

Pentru a 39-a ediţie a salonului, în 2019, "3.000 de autori şi 100 de expozanţi veniţi din 50 de ţări" s-au reunit la Paris Expo Porte de Versailles. Evenimentul a avut loc în pline manifestări ale "vestelor galbene".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.