Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiştii au primit peste 60 de apeluri de urgenţă, în ultimele 24 de ore

salvamont

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit, în ultimele 24 de ore, 64 apeluri de urgenţă, celemai multe pentru salvamontiştii din Braşov. De asemenea, s-au primit 32 de apeluri de la persoane care solicitau informaţii despre zona montană, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: DNA, ţinută în ŞAH pe extrădarea lui Adamescu din Marea Britanie: Când va fi audiat omul de afaceri

Potrivit Salvamont, în ultimele 24 de ore s-au primit 64 apeluri de urgenţă: 15 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 9 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 8 apeluri pentru Salvamont Vâlcea, 7 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 5 apeluri pentru Salvamont Salvaspeo Gorj, 5 apeluri pentru Salvamont Alba, 4 apeluri pentru Salvamont Buşteni, 3 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 3 apeluri pentru Salvamont Caraş Severin, 2 apeluri pentru Salvamont Predeal, 2 apeluri pentru Salvamont Harghita şi 1 apel pentru Salvamont Petroşani.

De asemenea s-au mai primit 32 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană.

Potrivit Salvamont România, în toată luna ianuarie s-au primit 1.003 apeluri prin care se solicitau informaţii despre zona montană, dintre acestea, 614 apeluri au fost înregistrate la Dispeceratul National Salvamont, restul de 289 apeluri fiind făcute direct structurilor salvamont locale sau judeţene.

În ianuarie, lună plină de iarnă, salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină în 1.338 de acţiuni de salvare şi de acordare a primului ajutor medical, acţiuni în care au fost salvate 1.458 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.