Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii din România au avut un început de an dificil: În prima zi a anului ei au avut 40 de misiuni de salvare

salvamont brasov

Salvamontiștii din România au avut un început de an dificil. În prima zi a anului 2021 ei au avut 40 de misiuni de salvare în diferite zone ale țării, potrivit Mediafax.

1 ianuarie 2021 a fost o zi de foc pentru salvamontiștii din întreaga țară, aceștia fiind solicitați să intervina la un număr mare de evenimente montane. În 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 40 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a echipajelor de salvatori. Conform statisticii cele mai multe solicitări au fost în județul Hunedoara. 11 apeluri i-au vizat pe salvamontiștii de la Salvamont Lupeni.

Citește și: BREAKING - Compania Biontech avertizează: imunizarea în cadrul Uniunii Europene este în pericol

Tot în prima zi a anului s-au înregistrat câte cinci apeluri pentru salvatorii din Gorj și Sinaia, câte trei apeluri pentru Salvamont Sibiu, Muntele Mic și Bihor în timp ce salvamontiștii din Brașov, Maramureș și Cluj au primit, fiecare, două apeluri. Misiuni de salvare au mai avut pe 1 ianuarie cei de la Salvamont Suceava, Prahova-Formația Cheia, Argeș și Mureș.

De asemenea, în prima zi a anului la Dispeceratul Național Salvamont s-au mai primit 27 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre starea pârtiilor din domeniile schiabile.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.