Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samsung a vândut un milion de smartphone-uri pliabile Galaxy Fold

st1.bgr.in
samsung

Samsung, cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume, a vândut un milion de smartphone-uri pliabile Galaxy Fold, potrivit președintelui companiei, Young Sohn, anunță MEDIAFAX.

Telefonul s-a dovedit a fi un succes în ciuda problemelor pe care le-a avut înainte de debutul oficial pe piață și a prețului mare, de 2.000 de dolari. „Sunt un milion de oameni care doresc să folosească acest produs la prețul de 2.000 de dolari”, a declarat Sohn la evenimentul TechCrunch Disrupt, organizat la Berlin.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Președintele Samsung Electronics a explicat și de ce compania a decis să dea smartphone-ul reprezentanților mass-media pentru a-l testa înainte ca acesta să ajungă la forma finală. Potrivit lui, dacă dispozitivele precum Fold sunt ținute în laborator, producătorul nu poate primi feedback-ul de care are nevoie.

Galaxy Fold a fost prezentat la evenimentul Mobile World Congress 2019. Peste câteva luni, cei care au testat primele unități au descoperit că acestea erau fragile, iar display-urile puteau fi stricate ușor. Samsung a rafinat produsul și l-a lansat din nou în septembrie 2019. Recent, compania l-a prezentat oficial și în România.

Samsung și-a propus să vândă șase milioane de smartphone-uri pliabile în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.