Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samsung anunță primul caz de coronavirus la o fabrică din Coreea de Sud. Complexul va fi închis până luni

samsung.com
samsung

Samsung Electronics a anunțat, sâmbătă, că un caz de coronavirus a fost confirmat la fabrica sa de telefoane mobile din sud-estul orașului Gumi din Coreea de Sud, fapt pentru care întregul complex a fost închis până luni dimineață, scrie Reuters.

Reprezentanții Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari producători de smartphone din lume, au spus că între etajul unde lucra angajatul infectat va fi închis până în dimineața zilei de 25 februarie, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

„Compania a plasat colegii care au avut contact cu angajatul infectat în carantină și ia măsuri de testare pentru o posibilă infectare”, a precizat Samsung, într-un comunicat de presă.

Fabrica Samsung din Gumi produce o mică parte din totalul de smartphone, și face telefoane mobile în principal pentru piața locală. Majoritatea telefoanelor Samsung sunt produse în Vietnam și India.

Samsung a mai precizat că fabricile în care sunt fabricate piesele și ecranele telefoanelor în alte părți ale Coreei de Sud nu vor fi afectate.

Citește și: Adrian Năstase îi răspunde lui CTP, după ce jurnalistul a spus că Beuran l-ar fi ‘gâdilat sub gușuliță’

Gumi se află în apropierea orașului Daegu, care are o biserică și este centrul celei mai mari epidemii de coronavirus din Coreea de Sud.

Coreea de Sud a confirmat, duminică, faptul că au crescut cazurile de infectare cu noul coronavirus de la 123 la 556, fiind înregistrate și patru decese. Majoritatea cazurilor au legătură cu o biseră din sud-estul orașului Daegu.

Peste jumătate din cazurile apărute au avut legătură cu biserica Shincheonji, din sud-estul orașului Daegu, după ce o femeie în vârstă de 61 de ani cunoscută ca „pacientul 31” care a participat la slujbă a avut rezultate ce au confirmat prezența coronavirusului. Femeia nu a călătorit în ultima perioadă în afara regiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.