Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samsung prezintă mai devreme noile modele de Galaxy: ce noutați aduce compania

Samsung

Samsung a anunțat luni că următoarea lansare de smartphone va avea loc pe 14 ianuarie, cînd este așteptat să prezinte cele mai noi versiuni ale gamei de vârf Galaxy, relatează CNBC.

Citește și: Mugur Mihăescu l-a atacat virulent pe deputatul USR Iulian Bulai într-o emisiune Antena 3: 'Vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!'

Lansarea urmează să aibă loc în aceeași săptămână cu varianta digitală a evenimentului CES 2021, cel mai mare spectacol tehnologic al anului, unde companiile își prezintă noile produse, informează Mediafax.

Samsung își lansează de obicei dispozitivele Galaxy în februarie, în apropierea sau în timpul expoziției Mobile World Congress.

Samsung nu a dezvăluit prea multe în invitația sa la evenimentul din 14 ianuarie. Cu toate acestea, rapoarte mass-media anterioare sugerează că ar putea fi anunțate trei telefoane: Galaxy S21, S21 + și S21 Ultra.

Anul trecut, compania sud-coreeană a declarat că rezultatele sale din al treilea trimestru au fost parțial stimulate de vânzările de smartphone-uri, inclusiv Galaxy Note 20.

Președintele Samsung și șeful afacerilor de comunicații mobile, TM Roh, a declarat, într-o postare pe blog, în decembrie, că firma își va extinde portofoliul de smartphone-uri pliabile, făcând aceste dispozitive „mai accesibile tuturor” în 2021. Aceste dispozitive cele mai scumpe, Galaxy Z Flip costând aproape 1.400 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.