Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Samuel L. Jackson va preda cursuri de actorie - VIDEO

thesource.com
Samuel L Jackson

Samuel L. Jackson, care a jucat mai mult de 100 de roluri în cariera sa, va preda cursuri de actorie pentru tineri pe platforma MasterClass.com, care costă 90 de dolari, potrivit NEWS.RO, care citează 20minutes.fr.

Citeşte şi: Doar 20% din abonaţii Netflix plătesc şi pentru alte servicii de streaming

După 45 de ani de carieră şi un palmares care include o nominalizare la Oscar, patru nominalizări al Globurile de Aur şi un premiu BAFTA câştigat, Samuel L. Jackson îşi începe o carieră de profesor, alăturându-se astfel lui Martin Scorsese,  Dustin Hoffman, Kevin Spacey şi Steve Martin, câţiva dintre cineaştii care predau deja pe platforma MasterClass.com.

Prin intermediul a 20 de video-lecţii şi o carte de exerciţii, actorul care l-a interpretat pe Shaft va aborda marile probleme ale meseriei. O şedinţă costă 90 de dolari.

"Singurul lucru care se apropie de dragostea mea pentru actorie este să-i învăţ asta şi pe alţii", a scris actorul pe Instagram.

Samuel L. Jackson a explicat ce înţelege prin acest curs: "Sper ca studenţii să înveţe că nu există limite în ceea ce cred că pot face. La final, ei vor fi capabili să joace într-o piesă, să arate ce au mai bun în ei înşişi şi să fie fericiţi de rezultat".

Actorul, în vârstă de 68 de ani, va avea multe de divulgat, nu doar în ceea ce priveşte jocul. O parte din curs va fi consacrată modului de a-şi construi o carieră.

Actorul Samuel L. Jackson, născut pe 21 decembrie 1948, a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, cu filme precum ”Jocuri patriotice/ Patriot Games” şi ”Jurassic Park”, în care a apărut înainte de a colabora cu Quentin Tarantino la pelicule precum ”Pulp Fiction” (1994), ”Django dezlănţuit/ Django Unchained” (2012) şi ”Cei 8 odioşi/ The Hateful Eight” (2015). A primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din ”Pulp Fiction”, pentru care a câştigat un premiu BAFTA. În plus, a primit patru nominalizări la Globurile de Aur. În 1991, a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar, la Festivalul de Film de la Cannes, pentru ”Jungle Fever”, şi a fost distins cu Ursul de Argint, la Berlinala 1998, pentru rolul din ”Jackie Brown” (1997).

Samuel Leroy Jackson ocupă al doilea loc în clasamentul actorilor ale căror filme au generat cele mai mari încasări din istoria box office-ului american, fiind întrecut doar de Harrison Ford.

Citeşte şi: Actorul român Alec Secăreanu, lăudat în presa din Marea Britanie și SUA - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.