Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Sancţionatul' Bădălău îngroapă reforma lui Ciolacu: Petrecere împreună cu preşedintele PSD, la o zi după CEx (FOTO)

badalau ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara că el a fost cel care a propus colegilor în Comitetul Executiv Naţional al PSD ca Niculae Bădălău să nu mai facă parte din niciun for de conducere centrală a partidului, în urma jignirilor la adresa românilor din diaspora. Reforma lui Ciolacu în PSD nu duce la marginalizarea totală a lui Bădălău, cei doi neavând nicio ezitare în a-şi afişa public prietenia.

Senatorul Niculae Bădălău a petrecut alături de prieteni şi familie, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani. Acesta a publicat pe Facebook zeci de la fotografii de la eveniment, inclusiv alături de Marcel Ciolacu şi Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, cel care i-a luat locul în conducerea centrală a PSD.

"Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât sa fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață? Vă mulțumesc din inima tuturor pentru prezență și pentru urări și îmi doresc să rămânem o mare familie unită în jurul idealurilor social-democrate, pentru români și pentru România!", scrie Bădălău pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

De asemenea, mai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele intermediar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.

Niculae Bădălău nu mai are funcție în cadrul conducerii interimare a PSD. Acesta este liderul PSD Giurgiu, una dintre organizațiile social-democrate care a obținut scoruri bune la alegerile prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.