Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sankt Petersburg intră în izolare: Restaurantele și magazinele neesențiale vor fi închise din 30 octombrie

The Hill
coronavirus lockdown

Restaurantele, cafenelele și magazinele neesențiale vor fi închise în Sankt Petersburg din 30 octombrie până pe 7 noiembrie, conform decretului semnat de guvernatorul Alexander Beglov, sâmbătă.

„În perioada 30 octombrie - 7 noiembrie, este interzisă operarea facilităților de vânzare cu amănuntul (se suspendă funcționarea întreprinderilor de alimentație publică, cu excepția produselor care pot fi luate la pachet și a livrărilor, a alimentației în gări, benzinării, precum și a cantinelor la întreprinderi )” potrivit unui document postat pe site-ul administrației orașului.

În afară de aceasta, saloanele de înfrumusețare, centrele sportive și comerțul neesențial vor fi închise.

Serviciile veterinare vor fi, de asemenea, suspendate, pentru cazurile care nu reprezintă o urgență. În timpul vacanței de o săptămână, piscinele, parcurile acvatice și alte facilități de agrement, inclusiv cele pentru copii, vor avea acces restricționat. De asemenea, centrele de servicii publice vor fi închise, informează Tass.com

Autoritățile din Sankt Petersburg au suspendat funcționarea instituțiilor culturale în zilele nelucrătoare, cu excepția teatrelor și muzeelor, și au interzis evenimentele de divertisment, sportive și recreative.

Până în prezent, Sankt Petersburg a înregistrat 683.103 de cazuri de COVID-19, fiind a doua regiune rusă afectată după Moscova. De asemenea, al doilea oraș ca mărime din Rusia a înregistrat 623.226 de recuperări și 23.296 de decese. În ultimele 24 de ore, Sankt Petersburg a raportat 3.360 de infecții de o singură zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.