Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şapte bărbaţi din Vaslui, reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi distrugere

Şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 40 de ani au fost reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, după ce în cursul zilei de 19 februarie au provocat scandal într-un local din comuna Hoceni şi s-au luat la bătaie, rănind un tânăr de 22 de ani.

"Astăzi, 23 februarie, peste 25 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi, cu sprijinul a zece luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui şi al jandarmilor, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din localităţile Rânceni, comuna Berezeni şi Barboşi, comuna Hoceni. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, la data de 19 februarie, la ora 15.00, în zona unui spaţiu comercial din zona centrală a localităţii Barboşi, pe fondul consumului de alcool, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan. Persoanele participante s-au lovit reciproc, iar un tânăr de 22 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale", precizează un comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit IPJ Vaslui, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au luat faţă de cei şapte bărbaţi măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior aceştia urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.