Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Sarah McBride este primul transsexual numit în funcţia de senator în SUA: Are 30 de ani și face parte din Partidul Democrat

Welt.de
senatul SUA

Sarah McBride, în vârstă de 30 de ani, face parte din Partidul Democrat și este primul transsexual numit în funcţia de senator. Este cea mai înaltă funcţie ocupată până acum de către un membru al comunităţii LGBT. În 2012, Sarah McBride a câştigat un internship la Casa Albă, anunță MEDIAFAX.

Primul transexual a fost numit miercuri în funcţia de senator al statului Delaware. Este cea mai înaltă funcţie ocupată până acum de către un membru al comunităţii LGBT.

Sarah McBride are 30 de ani şi face parte din partidul Democrat. Încă din copilărie, aceasta a avut înclinaţii către politică, însă problemele identităţii de gen au împiedicat-o să viseze către o astfel de carieră.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

Şi cu toate acestea, Sarah a ajuns la 17 ani liderul partidului Tinerilor Democraţi, iar în acelaşi an, şi-a început şi tranziţia.

La 22 de ani, aceasta a câştigat un internship la Casa Albă, iar acum, a fost numită în funcţia de senator în Delaware, un stat cunoscut pentru înclinaţiile puternice către democraţie.

Într-o postare pe Twitter, Sarah i-a încruajat pe toţi membrii comunităţii LGBT: „Sper că această seară îi va arăta unui copil din comunitatea LBGBT, faptul că democraţia noastră este destul de mare şi pentru ei”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.