Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarkozy denunta minciunile administratiei franceze

Nicolas Sarkozy on visit in Bordeaux

Dupa ce ziarul Le Monde a dezvaluit un scandal de trafic de influenta in centrul caruia se afla conservatorul Francois Fillon, fostul presedinte francez a ales sa nu il atace pe acesta, ci pe cei care ar fi trebuit sa accelereze dosarele Sarkozy in justitie, mai precis administratia Hollande.

Aflat la Caen la un eveniment public, Sarkozy a declarat ca el nu va polemiza cu niciun membru al propriei familii politice pentru ca nu doreste sa retraiasca episodul ultimelor alegeri, scrie rfi.ro. In schimb, el e de parere ca ar trebui data foaia “acestui foileton in care adversarii politici se vor redusi la tacere”. Lui Sarkozy, care vrea sa revina in politica si sa candideze din nou la sefia statului, i-a fost ridicata mingea la fileu mult prea facil, asa ca a rata ocazia de a ataca palatul Elysee ar fi fost o greseala din partea sa. Anturajul sau a plusat chiar afirmand ca exista o obsesie anti Sarkozy in Franta.
Last but not least, fostul presedinte probabil ca a avut o mare placere sa-l vada pe Francois Fillon la ora 20:00 la TF1 cum lauda in cuvinte mari prietenia si loialitatea fata de Sarkozy. Atitudinea sa e lesne de inteles daca ne uitam la promisiunile pe care le face. De cand a anuntat ca vrea sa se intoarca in politica de varf, Sarkozy a jucat cartea pacificatorului dreptei moderate. Formatiunea UMP e in degringolada si macinata de confruntari interne, asa ca unificatorul nu putea sa se tradeze pe sine insusi acum la aparitia acestui scandal care ii convine de minune.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.