Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic, despre SCANDALUL provocat de Rareș Bogdan în PNL: 'Niciodată nu va tăcea că i-o cere Ludovic Orban'

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL și prim-vicepreședinte al partidului, a făcut scandal, în ultimele săptămâni, în interiorul formațiunii, dar și în presă, cerând demiterea unor miniștrii și acuzându-i că sunt incapabili pentru funcțiile pe care le dețin. Unii lideri PNL s-au arătat deranjați de declarațiile fostului jurnalist, însă Sarmiza Andronic, analist politic, este de părere că singurul care îl poate pune la punct pe Rareș Bogdan este Klaus Iohannis.

”Rareș Bogdan nu va fi niciodată un soldățel cuminte și ascultător în PNL. El a fost invitat să intre în PNL și să candideze pe prima poziție la europarlamentare tocmai pentru că întotdeauna și-a susținut punctele de vedere cu fermitate. Scandalul, venind pe tema oamenilor plecați la muncă în străinătate, este cu atât mai grav cu cât trezește suspiciuni chiar unei voci puternice din PNL. Din punctul meu de vedere, Rareș Bogdan ar fi putut să tacă doar în fața lui Crin Antonescu sau a lui Klaus Iohannis. Niciodată nu va tăcea că i-o cere Ludovic Orban.", a spus Andronic la România TV.

Citește și: Victor Ponta anunță potopul: De ce ne spun dl Iohannis, Orban și Cîțu că stăm foarte bine economic? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.