Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, despre Iohannis: Ceartă partidele și pe noi toți pentru că le-am votat și că i-a fost lezat protejatul. Totul stă în pixul și în orgoliul lui

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Sarmiza Andronic, analist politic, spune că rezolvarea crizei politice stă în ”pixul și în orgoliul lui” Klaus Iohannis. Însă, președintele nu vrea să își strice week-end-ul cu treburile pentru țară și români, așa că nu a vrut să convoace consultări, după ce cabinetul lui Florin Cîțu a picat la moțiunea de cenzură introdusă de PSD.

Andronic opinează că Iohannis nu acceptă o altă coaliție în afara celei de dreapta, formată din PNL, USR și UDMR.

”Președintele Iohannis a creat criza și tot el o prelungește. Și asta pentru că vrea ca partidele să se înțeleagă, dar desigur, a omis să ne spună că doar anumite partide, respectiv PNL și USR. Celelalte poate s-ar înțelege, dar asta nu ar fi pe placul lui, deci nu ia în calcul și altă variantă de coaliție. Până una alta, ceartă partidele și pe noi toți pentru că le-am votat și că i-a fost lezat protejatul. Totul stă în pixul și în orgoliul lui. Deocamdată, vrea sa se odihnească în week-end și săptămâna viitoare, vede el când, să se întâlnească și cu partidele. Știm însă acum cu toții că vine iarna, că doar pentru asta am primit asigurări ieri din partea lui.", a spus Sarmiza Andronic la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.