Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase dâmboviţeni, reţinuţi pentru furtul de bunuri şi aparaturi specifice desfăşurării activităţii de şantier

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Şase bărbaţi din Dâmboviţa au fost reţinuţi pentru furtul de bunuri şi aparaturi specifice desfăşurării activităţii de şantier, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 350.000 de lei, potrivit Agerpres.

Conform datelor transmise, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, în acest dosar au fost efectuate 13 percheziţii în judeţul Dâmboviţa, 12 persoane fiind duse la audieri.

"În fapt, de la începutul anului 2023, persoanele bănuite ar fi sustras din incinta unor societăţi din judeţele Prahova şi Ilfov, bunuri şi aparaturi specifice desfăşurării activităţii de şantier sau altor activităţi comerciale, precum şi cantităţi foarte mari de cabluri din cupru. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 350.000 de lei", spun anchetatorii.

În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate mijloace materiale de probă, înscrisuri, aproximativ 30% din bunurile sustrase şi sume de bani în lei şi în valută, corespondentul a 25.000 de lei.

Şase bărbaţi cu vârstele cuprinse între 30 şi 48 de ani, din comunele I.L.Caragiale şi Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi de cel al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.