Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase dispariţii sesizate în 24 de ore în județul Argeș; toate persoanele plecate voluntar de la domiciliu au fost găsite

cotidianul.ro
112

Şase dispariţii au fost sesizate în ultimele 24 de ore la nivelul judeţului Argeş, toate persoanele plecate voluntar de la domiciliu fiind găsite, potrivit Agerpres.

"În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la şase dispariţii, în urma verificărilor stabilindu-se că toate sunt plecări voluntare, toate fiind clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi câteva ore. Având în vedere operativitatea cu care au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel naţional", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. 

Conform aceleiaşi surse, în urma verificărilor s-a stabilit că niciuna dintre persoane nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Citește și: Un bărbat a fost reţinut, după ce a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a agresat soţia

Unul dintre cazurile de dispariţie a fost cel a unei minore de 16 ani din localitatea Aninoasa, care a plecat de acasă marţi seară. 

"Minora se afla la a doua plecare voluntară, dispariţia acesteia fiind sesizată de tată şi în ziua de 4 august, în urma activităţilor fiind identificată de către poliţişti în ziua de 5 august pe raza comunei Berevoeşti şi încredinţată familiei. După efectuarea verificărilor, poliţiştii au identificat cu operativitate pe minora căutată, stabilind că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a săvârşit fapte de natură penală", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş. 

În acest caz a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, pentru evaluarea suplimentară a situaţiei minorei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.