Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase jucători ai echipei de fotbal Standard Liege au refuzat să accepte reducerile salariale

Şase jucători ai echipei de fotbal Standard Liege, formaţie la care joacă şi românul Denis Drăguş, au refuzat să accepte reducerile salariale propuse de conducerea clubului, pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus, informează presa sportivă belgiană.

Fotbaliştii de la Standard au primit, în urmă cu două săptămâni, un e-mail în care li se cerea să fie de acord cu un efort financiar important, în această perioadă dificilă, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Şase jucători ai grupării din Liege au refuzat, însă reducerea voluntară a salariilor lor, scrie cotidianul Le Soir, fără să dezvăluie însă numele fotbaliştilor respectivi.

Conform ziarelor din Belgia, oficialii lui Standard Liege le-au propus jucătorilor două opţiuni: fie o reducere foarte importantă a salariilor lor, plafonate la 3.250 euro brut pe lună, până la reluarea antrenamentelor, fie o plasare în şomaj temporar, pentru o cauză de forţă majoră, cu un salariu lunar plafonat la 2.350 euro brut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.