Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase jucători ai echipei de hochei pe gheață Dallas Stars au fost diagnosticați cu COVID-19

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Şase jucători ai echipei de hochei pe gheaţă Dallas Stars, din Liga profesionistă nord-americană (NHL), au dat rezultate pozitive la Covid-19, a anunţat vineri NHL, echipa fiind obligată să amâne primele jocuri din sezonul 2021, scrie AFP.

''Stelele'' din Dallas ar fi urmat să joace primul meci din noul sezon împotriva celor de la Florida Panthers, pe 14 ianuarie. NHL a anunţat însă că este puţin probabil ca Dallas să joace până pe 19 ianuarie, iar partidele cu Panthers şi Tampa Bay Lightning sunt amânate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin

''Baza de antrenament a clubului a fost închisă şi va rămâne aşa în următoarele zile'', a comunicat gruparea, care a indicat că şi doi angajaţi ai personalului de întreţinere au fost, de asemenea, testaţi pozitiv.

Noul sezon al NHL va debuta pe 13 ianuarie, iar echipele participante vor juca în Scotia NHL North Division, Honda NHL West Division, Discover NHL Central Division şi MassMutual NHL East Division.

Din cauza pandemiei de coronavirus şi a închiderii frontierei dintre SUA şi Canada, NHL plănuieşte reducerea la minimum a deplasărilor echipelor, iar sezonul regulat va cuprinde 56 de meciuri în loc de 82, exclusiv în interiorul fiecărei divizii.

Cele 31 de echipe vor fi împărţite în trei divizii din SUA, iar cealaltă va cuprinde toate cele şapte echipe din Canada. Echipele intenţionează să joace pe teren propriu, deşi majoritatea patinoarelor nu vor putea, cel puţin în prima parte a sezonului, să-şi deschidă porţile pentru suporteri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.