Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase percheziţii domiciliare au avut loc în Harghita, la persoanele bănuite de implicare în contrabandă

perchezitii

Şase percheziţii domiciliare au avut loc în zona rurală din zona Bazinului Gheorgheni, într-un dosar privind contrabanda cu produse accizabile, fiind descoperite ţigarete, alcool şi produse pirotehnice, la imobilele utilizate de patru persoane , informează un comunicat transmis marţi de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Harghita.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş şi al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, sub coordonarea procurorului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Harghita au declanşat o acţiune de amploare, în cadrul căreia au fost efectuate, luni, şase percheziţii domiciliare la imobilele utilizate de patru persoane, bănuite de implicare în contrabanda cu produse accizabile, potrivit Agerpres.ro.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Cu această ocazie, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, 28.400 de ţigarete de contrabandă, 130 de litri de alcool provenit tot din contrabandă, 14.769 de lei obţinuţi din vânzări de astfel de produse şi 888 de articole pirotehnice, acestea urmând să fie expertizate.

S-a stabilit că persoanele în cauză comercializau ţigări şi alcool de contrabandă, atât de la domiciliile lor cât şi prin intermediul a două magazine agroalimentare din zonă.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.