Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier în Sibiu, după ce o motocicletă a intrat într-un autoturism

accident

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, vineri după-amiază, în zona Sălişte din judeţul Sibiu, după ce o motocicletă a intrat într-un autoturism, căruia nu i-a acordat prioritate într-o intersecţie, anunță AGERPRES.

"În zona Sălişte, un motociclist care circula pe breteaua de acces dinspre A1 a pătruns în intersecţia cu DN 1 fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul naţional spre Alba. Pe motocicletă se aflau doi ocupanţi, doi bărbaţi, iar în autoturism se aflau cinci persoane", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

Din cele şapte persoane implicate, şase au fost transportate la spital.

"Patru dintre persoanele implicate, mai precis două femei cu câte un copil fiecare, prezintă escoriaţii şi sunt transportate la spital de către o ambulanţă a ISU Sibiu destinată pentru transport victime multiple. De asemenea, o femeie de 45 de ani şi un bărbat de 50 de ani cu politraumatisme şi fracturi au primit primele îngrijiri medicale şi sunt transportaţi de ambulanţele SMURD la spital", a transmis ISU Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.