Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au fost rănite în urma unui accident

accident bun

Şase persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier produs marţi pe un drum judeţean, la Valea Mare, în care au fost implicare două autoturisme, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, scrie Agerpres.

Două dintre persoanele transportate la spital, respectiv o femeie de 63 de ani şi un copil de 12 ani, prezentau multiple traumatisme la nivelul feţei, mâinilor şi picioarelor.

Citește și: Un muncitor a fost rănit grav, după ce a căzut de pe turla unei biserici

În sprijinul răniţilor au intervenit echipaje SMURD şi de la Ambulanţă. Ambele autoturisme implicate în accident au ajuns pe un câmp în urma impactului, iar una dintre maşini s-a răsturnat. 

"Pompierii de la Detaşamentul Slatina au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMRUD, pe raza localităţii Valea Mare, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La faţa locului au fost găsite şase persoane neîncarcerate care au necesitat îngrijiri medicale. Două dintre acestea, o femeie în vârstă de 63 de ani şi un copil în vârstă de 12 ani, prezentau multiple traumatisme la nivelul feţei şi membrelor inferioare şi superioare. Celelalte patru victime prezentau traumatisme minore. Toate victimele au fost transportate la UPU Slatina", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.