Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase tineri, între care şi doi minori, prinşi cu droguri asupra lor, în Hunedoara

112 politia politie

Şase tineri, între care şi doi minori, prinşi cu droguri asupra lor, în Hunedoara

Şase tineri, între care doi minori, au fost prinşi de poliţişti cu substanţe psihoactive asupra lor, în urma unor controale efectuate, la sfârşitul săptămânii trecute, în mai multe localităţi, pe numele suspecţilor fiind deschise dosare penale pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Astfel, asupra unui tânăr de 17 ani, care a fost legitimat iniţial pentru că a consumat alcool pe o stradă din Deva, a fost găsită o borsetă în care se afla un dispozitiv de mărunţit şi o substanţă vegetală uscată de culoare verde-olive, introdusă într-un pachet de ţigări.

Un alt minor de 17 ani a fost identificat în Lupeni, după ce, în faţa unui bloc de locuinţe, a fost găsit un pliculeţ cu o substanţă de culoare albă, sub formă de cristale.

În Deva au mai fost depistaţi doi tineri, unul de 20 de ani, asupra căruia a fost găsită o substanţă de culoare brun-roşcată, şi un altul de 27 de ani, care avea într-o borsetă mai multe folii din plastic în care erau ambalate diverse cantităţi de substanţă solidă, transparentă, sub formă de cristale.

De asemenea, pe un bulevard din municipiul Hunedoara poliţiştii au identificat doi tineri de 20 de ani care aveau asupra lor foiţă de rulat ţigarete şi muguri dintr-o substanţă vegetală de culoare verde-olive.

"În cazurile prezentate, probele materiale au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept", a precizat IPJ Hunedoara.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.