Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sassuolo este prima echipă din Serie A care a reluat antrenamentele

facebook.com
Serie A

Echipa Sassuolo este prima din Serie A care a revenit la antrenamente după relaxarea restricţiilor impuse de autorităţile din Italia în contextul pandemiei de coronavirus, scrie Reuters potrivit Agerpres.

Gruparea a postat pe contul său de Twitter un filmuleţ în care apar mai mulţi jucători antrenându-se separat, clubul decizând ca doar şase fotbalişti să se poată antrena în acelaşi timp şi menţionând că participarea la pregătire este momentan opţională.

Bologna şi Atalanta au confirmat deja că vor reîncepe antrenamentele de marţi, iar Inter Milano a anunţat că va deschide centrul de antrenamente în această săptămână.

Guvernul italian şi-a dat acordul, duminică, pentru reluarea antrenamentelor individuale pentru sporturile colective, până acum interzise din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, începând de luni, jucătorii cluburilor din Serie A vor putea să se antreneze din nou la centrele lor de antrenament. Duminică, o circulară a fost trimisă de Ministerul de Interne prefecţilor despre noile dispoziţii în vigoare începând de luni şi până pe 17 mai.

Iniţial, antrenamentele nu erau posibile decât începând cu data de 18 mai pentru sporturile colective şi de luni pentru disciplinele individuale.

Dar autorităţile din Emilia-Romagna (nord), vineri, apoi Campania (sud), sâmbătă, şi-au dat avizul favorabil unei deschideri a centrelor de pregătire chiar de luni, în contextul unor tensiuni între autorităţile centrale şi anumite regiuni privind ritmul de ridicare a restricţiilor, care începe luni.

Cluburile din Serie A au repetat unanim, vineri, dorinţa lor de a duce până la capăt campionatul în curs, iar o decizie a autorităţilor ar putea interveni în următoarele zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.