Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SC Miercurea Ciuc, calificată în finala Campionatului Național de hochei

agerpres
hochei Steaua Sport Club

Sport Club Miercurea Ciuc s-a calificat, marți seara, în finala Campionatului Național de hochei pe gheață, după ce a dispus de Progym Gheorgheni cu scorul, de 3-1 (1-0, 2-0, 0-1), pe Patinoarul ''Vakar Lajos'' din Miercurea Ciuc, în ultimul meci al semifinalei. Sport Club s-a impus la general cu scorul de 3-2 în derby-ul județului Harghita.

Robert Petre (01:57), Tamas Aron Biro (21:59) și Radim Valchar (39:38) au marcat golurile gazdelor, iar pentru Progym a înscris Gheorghi Iaskevici (58:35). Ciucanii câștigaseră primele două meciuri ale semifinalei, pe teren propriu, cu 6-2 și 4-1, apoi Progym s-a impus la Gheorgheni cu 4-3, după prelungiri, și 7-5, pentru ca Sport Club să iasă învingătoare în meciul decisiv. Semifinalele s-au jucat după sistemul cel mai bun din cinci partide.

În ultimul act al campionatului, SC Miercurea Ciuc o va înfrunta pe Corona Brașov, care a trecut în doar trei partide de campioana en titre CSM Dunărea Galați, cu 4-3, 6-1 (ambele la Brașov) și 2-1 (la Galați). Finala se va juca după regula cel mai bun din șapte meciuri, primele două fiind programate la Brașov, pe 17 și 18 martie, conform Agerpres. În finala mică (cel mai bun din cinci partide) se vor înfrunta Progym și Dunărea, primele două jocuri urmând să aibă loc la Gheorgheni, pe 17 și 18 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.