Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandri de la Iaşi participă la misiunea de căutare a femeii despre care se crede că a fost luată de viitura de sâmbătă

scafandri decedata lac fundeni

Un echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi participă, luni, la misiunea de căutare a femeii de 69 de ani din localitatea Bâznoasa, comuna Lunca, despre care se crede că a fost luată de o viitură, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, scafandrii ieşeni s-au alăturat celor 20 de pompieri din Botoşani, dar şi poliţiştilor şi voluntarilor care fac căutări atât pe cursurile de apă din aval de locuinţa femeii, cât şi în zonele învecinate.

Citește și: Un tânăr cercetat pentru crimă s-a spânzurat în Centrul de arestare preventivă al IPJ Bistrița-Năsăud

"Familia femeii, care a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, a primit consiliere psihologică din partea psihologului ISU Botoşani, sublocotenentul Narcisa Palimariu", a adăugat Lupu. 

Femeia a dispărut în cursul după-amiezii de sâmbătă, după o ploaie torenţială, care a creat o viitură pe un pârâu care trece prin spatele locuinţei acesteia. Ea a fost văzută de vecini ultima dată sâmbătă, în jurul orei 13,00, iar în cursul după-amiezii soţul acesteia a sunat la 112 alertând autorităţile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.