Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Scaloni se gândește să renunțe la postul de selecționer al Argentinei

Mundo Albiceleste
Lionel Scaloni

Selecționerul argentinian Lionel Scaloni, câștigător al Cupei Mondiale, a recunoscut cu stupoare că se gândește să renunțe la postul său după ce echipa sa a reușit performanța de a învinge Brazilia marți, la Rio de Janeiro, relatează Reuters, conform Mediafax.

Declarația șocantă a lui Scaloni cu privire la viitorul său a venit din senin în timpul conferinței de presă de pe stadionul Maracana, unde Argentina și-a învins rivalii cu 1-0 și a rămas pe primul loc în clasamentul sud-american de calificare pentru Cupa Mondială din 2026.

"Argentina are nevoie de un antrenor care să aibă toată energia posibilă și care să fie bine ... Trebuie să mă opresc și să încep să mă gândesc, am multe lucruri la care trebuie să mă gândesc în această perioadă", a spus Scaloni, care nu a răspuns la întrebări, în cuvântul său de deschidere.

"Acești jucători au dat foarte mult staff-ului tehnic și trebuie să mă gândesc foarte mult la ce voi face.

"Nu este un rămas bun sau ceva de genul acesta, dar trebuie să mă gândesc pentru că ștacheta este foarte sus și este complicat să continui și este complicat să continui să câștigi.

"Băieții ăștia fac lucrurile dificile, așa că trebuie să mă gândesc o vreme. Voi vorbi cu președintele Federației și cu jucătorii după aceea".

În vârstă de 45 de ani, Scaloni a preluat funcția de manager în 2018 și a condus Argentina la titlul Copa America în 2021 - primul trofeu major de la Cupa Mondială 1986 - înainte ca Albiceleste să obțină al treilea titlu mondial în Qatar anul trecut.

Căpitanul său, Lionel Messi, s-a retras din fotbalul internațional în 2016, înainte de a reveni pentru a-și asuma din nou așteptările din partea unei țări în care fotbalul a fost comparat cu o religie. "Suntem siguri și sperăm că Scaloni va continua", a declarat pentru presă fundașul argentinian Cristian Romero. "Să vedem acum că va avea timp să se gândească, nu a spus nimic în vestiar despre asta. Vom încerca să îl convingem".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.