Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu BĂTAIE la o primărie din Gorj - Apel la 112 după ce contabila instituției a fost lovită de primar

facebook.com
politia

Polițiștii au deschis o anchetă la Primăria din Albeni, din județul Gorj, după ce contabila a sunat la 112 și spus că primarul Ionuț Stan a lovit-o. Scandalul dintre edil și contabilă a fost filmat de un alt angajat al instituției, scrie Mediafax.

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, este acuzat că a lovit-o pe contabilă, în timp ce aceasta se afla serviciu.

Scandalul dintre primar și contabilă a fost filmat de un alt angajat.

Pe imagini se observă cum edilul se amuză, în timp ce contabila îl acuză că a agresat-o și chiar o îndeamnă să sune la Poliție, pentru a se demonstra „cu amprente” dacă a atins-o.

Mai mult, primarul afirmă că va cere să fie supusă detectorului de minciuni.

„A dat în mine. Mi-e frică să stau. A dat în mine cu toate dosarele. Uitați-vă aici ce m-a zgâriat pe mână”, spune contabila, Viorica Băltărețu.

Femeia a declarat presei că, în acest mod, primarul se răzbună pentru că femeia ar fi refuzat să-și dea demisia.

Poliția Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat că, prin apel la 112, contabila Primăriei Albeni a anunțat, miercuri după-amiaza, că a fost agresată de primarul Ionuț Stan.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice

„La sediul Primăriei Albeni a avut loc un conflict între primarul comunei Albeni și contabilă. Femeia a solicitat sprijinul polițiștilor, la 112. Polițiștii au constatat ca bărbatul ar fi îmbrâncit-o pe aceasta și i-ar fi aruncat documentele, pe care le avea pe birou, pe jos. În cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Nu este prima dată când primarul Ionuț Stan este acuzat de angajat pentru purtare abuzivă. În luna februarie a anului trecut, primarul comunei Albeni a fost implicat într-un alt scandal, după ce a ridicat calculatoarele a două angajate, pentru a vedea dacă intră pe reţele de socializare.

Conducerea Primăriei Albeni a cerut atunci ca salariaţii să nu mai intre pe Facebook în timpul serviciului, pentru a fi mai eficienţi.

Ionuț Stan nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei știri, pentru a avea un punct de vedere referitor la acuzațiile care i se aduc de către contabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.