Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu bricege și bastoane metalice într-un parc din Alexandria

obiectivbr.ro
politist-politia-romana

Mai mulți tineri, dar și o femeie de 38 de ani au fost implicați vineri într-un scandal într-un parc din Alexandria. S-au folosit bricege, dar și bastoane metalice telescopice.

Potrivit IPJ Teleorman, Poliția din Alexandria a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la un conflict spontan, desfășurat între mai mulți tineri, printre care și o femeie, în parcul central din localitate, potrivit mediafax.

Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că femeia de 38 de ani se afla în parc, împreună cu cei doi copii, de 18 și 14 ani, moment în care unul dintre copii ar fi abordat alți trei tineri cu vârste de 22, 17, respectiv 16 ani, pe motivul unor neînțelegeri existente.

În urma discuțiilor contradictorii pe care le-ar fi purtat, femeia ar fi scos din buzunare două bastoane metalice telescopice, iar fiii acesteia fiecare câte un briceag cu lama rabatabilă, lovindu-i pe cei trei tineri.

În altercație, unul dintre aceștia ar fi reușit să ia unul dintre bastoane din mâna femeii și i-ar fi lovit pe copiii acesteia. De asemenea, toți cei implicați s-au lovit reciproc cu pumnii și picioarele.

În urma altercației, tânărul de 22 de ani a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Femeia și fiul minor au primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului.

Polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor obiectele folosite de persoanele implicate.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și port ilegal de obiecte periculoase, cercetările fiind continuate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.