Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu șeful SPIONILOR, în Germania: Angela Merkel îl va DEMITE pe directorul serviciilor secrete

merkel bautura

Cancelarul german, Angela Merkel, îl va concedia pe şeful serviciilor secrete, Hans-Geaorg Maassen, după ce răspunsul acestuia privind incidentele din Chemnitz a generat un scandal, fiind evidenţiate legăturile sale cu partidul de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), scrie Politico.

Merkel a luat decizia în timpul unei întâlniri extraordinare cu ministrul de Interne, Horst Seehofer, şi cu liderul social-democraţilor, Andrea Nahles, a informat Die Wielt, făcând referire la surse din interiorul Guvernului, scrie agerpres.ro.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara

Guvernul a refuzat să comenteze informaţiile.

Maassen a fost criticat în ultimele săptămâni pentru că ar fi distribuit membrilor AfD rapoarte guvernamentale confidenţiale şi că a sfătuit partidul cum să evite să fie supravegheaţi de agenţia sa. El a fost criticat şi pentru că a pus la îndoială autenticitatea videoclipurilor în care sunt arătate violenţele din timpul unor proteste faţă de imigranţi din Chemnitz.

Maassen a afirmat că nu există o „dovezi” pentru o „vânătoare” a străinilor. Maassen a recunoscut că s-a întâlnit cu membri ai AfD, dar neagă că le-ar fi dat sfaturi.

Citește și: Este oficial! Actul a fost publicat în Monitorul Oficial – Cine primește mai mulți bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.