Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu Robert Turcescu și Claudiu Manda: 'Vreţi să comentez amendamentele dumneavoastră cu Olguţa?'

turcescu

Schimb de replici între deputatul PMP, Robert Turcescu, şi senatorul PSD, Claudiu Manda. Cei doi s-au certat pe amendamente.

"Solicitarea dumneavoastră, domnule deputat, nu am cum să o supun la vot. (...) Dintre cele 76 de amendamente, dumneavoastră în calitate de iniţiator aţi susţinut doar 15 prin vot. Sunt în judeţul Constanţa 38 de grădiniţe finanţate prin PNDL şi 15 şcoli", i-a spus Manda lui Turcescu, după ce acesta din urmă a susţinut mai multe amendamente care vizau construirea de grădiniţe şi creşe în judeţul Constanţa.

Citește și: Un cunoscut hipermarket se ÎNCHIDE! Proprietarii vor pune lacătul, DEFINITIV, pe magazin, în ianuarie 2018! Ce se va întâmpla cu angajații săi

"Dumneavoastră ce faceţi, comentaţi amendamentele mele? Vreţi să comentez amendamentele dumneavoastră cu Olguţa (Vasilescu - n.r.)?", a replicat Turcescu.

După acest scandal, liberalul Pavel Popescu a cerut, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, să se suplimenteze bugetul Camerei Deputaţilor pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă.

"Stimaţi colegi, vă propun tuturor un amendament ad-hoc prin care să suplimentăm bugetul Camerei Deputaţilor cu o sumă, care credeţi dumneavoastră de cuviinţă, pentru înfiinţarea unui cabinet de psihiatrie de urgenţă. Sincer, ne va ajuta. Nu ştim pe viitor pentru cine ar putea ajuta acest amendament, dar nu cred că vor fi voturi împotrivă, inclusiv pentru cei de la guvernare", a spus Popescu, la dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe anul 2018.

Citește și: Gabriela Firea REACȚIONEAZĂ! Ce mesaj fals a fost propagat cu privire la primarul Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.