Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Moscova reacţionează TRANŞANT după acuzaţiile lui Saakasvili: 'Este durerea de cap a Ucrainei...' - LIVE

captura Youtube
scandal perchezitii Saakasvili

UPDATE

Purtătorul de cuvânt a lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, anunță că Moscova nu va comenta declarațiile „unor persoane de pe acoperiș”: „Este durerea de cap a Ucrainei. Așa ceva nici dușmanului nu-i doresc”.

Amintim că Mihail Saakașvili l-a acuzat pe președintele ucrainean, Petro Poroșenko, de încercarea de a-l răpi „la comanda lui Putin”.

UPDATE

Deputații din Rada Supremă de la Kiev au decis organizarea pentru orele 16:00 a audierilor parlamentare cu participarea procurorului general, dar și a șefilor Serviciului de Securitate din Ucraina (SBU) și Biroul Național Anticorupție (BNA). Propunerea a fost susținută cu votul a 217 de deputați. 129 dintre legislatori nu au participat la vot, iar 2  s-au abținut.

UPDATE

Portalul ucrainean strana.ua scrie că poliția a început să lanseze cu gaze lacrimogene în susținătorii lui Mihail Saakașvili. Mai multe persoane au avut de suferit.

UPDATE

Parbrizul automobilului în care se află Mihail Saakașvili a fost spart.

content-image

sursa foto: deschide.md

 

UPDATE

Susținătorii lui Saakașvili au blocat trecerea automobilului SBU și cer inițierea procedurii de impeachment împotriva președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko.

UPDATE

Au fost publicate imaginile de la reținerea lui Mihail Saakașvili, care a avut loc pe acoperișul casei în care politicianul locuia.

UPDATE

Numărul susținătorilor lui Saakașvili este în creștere. Automobilul SBU în care se află reținut fostul guvernator al regiunii Odessa înaintează încet printre aceștia.

UPDATE

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a venit cu unele precizări pe marginea reținerii lui Mihail Saakașvili. Astfel, politicianul este acuzat de „sprijinirea membrilor unei organizații criminale și tăinuirea activității acesteia”.

UPDATE

Oamenii legii încearcă să disperseze mulțimea care a înconjurat automobilul în care se află Mihail Saakașvili.

*

Este scandal de proporţii la apartamentul fostului preşedinte al Georgiei și fostul guvernator al regiunii Odessa din Ucraina, Mihail Saakașvili. După ce autorităţile au descins în apartamentul său, acesta s-a urcat pe acoperişul casei şi a amenințat că se va arunca, transmite Unian.net.

„Îndemn pe toți să se alăture și să nu permită comiterea fărădelegii. Să nu-i permită lui Poroșenko să mă răpească la comanda lui Putin. Sunt aici pentru a apăra Ucraina. Ei vor să mă răpească pentru că m-am ridicat în apărarea poporului ucrainean”, a strigat Saakașvili de pe acoperiș.

La scurt timp după ce au început descinderile, mai mulți susținători ai fostului președinte Mihail Saakașvili au venit lângă casa acestuia. Între timp au fost înregistrate câteva încăierări cu oamenii legii din Ucraina. Manifestanții au început să strige: „Rușine”.

Oamenii legii au pus însă rapid mâna pe fostul președinte al Georgiei și l-au scos din apartamentul său. Oamenii de forță care au efectuat percheziția poartă însemnele Serviciul de Securitate al Ucrainei, scrie deschide.md.

Saakașvili a fost urcat în mașina SBU iar simpatizanții săi împiedică ca automobilul oamenilor legii să părăsească locul din fața casei fostului președinte al Georgiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.