Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL - Facebook și Twitter, OBLIGATE să șteargă mii de pagini și conturi

facebook twitter youtube

Facebook și Twitter au fost nevoite să șteargă mai multe mii de pagini și conturi, după un conflict plecat din Irael. Ayelet Shaked, ministrul justiţiei din Israel a cerut ștergerea acestor pagini pentru că instigau la violență și terorism.

”Am reuşit să ne atingem obiectivele în ceea ce priveşte securitatea în mediul virtual, aproape 70%  dintre solicitările noastr e (de eliminare a conţinutul vizat pe Facebook şi Twitter) au fost satisfăcute”, a declarat Ayelet Shaked, ministrul justiţiei din Ţara Sfântă, informează Adevărul.

Totodată, Shaked a mai adăugat că lupta contra conţinutului de pe internet care instigă la violenţă, incită şi indeamnă la atacuri teroriste, trebuie să fie dusă mai departe.

În timpul unei întâlniri care a avut loc pentru a se purta discuţii referitoare la "lupta împotriva incitării şi conţinutului obscen din social media" cu trei zile în urmă, Shaked a reiterat "cooperarea cu Facebook, Twitter şi Google în ceea ce priveşte eliminarea conţinutului care incita persoanele palestiniene la violenţe conta Israelului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.