Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens provocat de zeci de rromi într-un spital: Poliţia a intervenit în forţă / VIDEO

scandal

Scandal imens provocat de 40 de ţigani într-un spital. Scandalagii au fortat intrarea in curtea Spitalului Judetean Buzau si au devenit agresivi in momentul in care nu au fost lasati sa intre la UPU. Paznicii spitalului nu au mai putut interveni, din cauza numarului mare de scandalagii, acestia reusind sa intre la UPU.

Citeşte şi: Scandal IMENS în DNA: Trei procurori au sesizat Inspecţia Judiciară, iar Kovesi a contraatacat

”Un grup de etnie roma, in numar de 30-40 de insi, a fortat intrarea in spital si la UPU. Au produs panica, cadrele medicale foarte speriate, au imbrancit medicii, asistentele si infirmierele. Paznicii spitalului s-au mobilizat, dar numarul mare al celor care au bruscat intrarea i-a coplesit, conform protocolului, au sunat la Jandarmerie, care au venit in numar mare si au gestionat situatia”, a declarat managerul Spitalului Judetean Buzau, Claudiu Damian, conform ProTV.

Citește și: Trump se pregăteşte deja pentru al doilea mandat. A ÎNCEPUT să strângă bani pentru campanie

Poliţia a intervenit în forţă. Nouă persoane care au agresat joi seara personalul medical al Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău sunt cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, un bărbat fiind reţinut pentru 24 de ore. Personalul medical de la UPU Buzău nu a făcut plângere pentru eventuale agresiuni fizice. "Forţele de ordine, împreună cu jandarmii au aplanat conflictul şi au identificat persoanele implicate. La sediul Poliţiei municipiului Buzău au fost conduse pentru audieri nouă persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani, una dintre acestea fiind reţinută pentru 24 de ore", a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, comisar Doiniţa Mihalache.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că un tânăr de 35 de ani, din Urziceni, care participase la un ceremonial religios, "pe fondul unei stări de rău, a fost dus de mai multe rude la spital, iar pentru a se asigura că pacientul primeşte îngrijiri medicale, mai multe persoane care îl însoţeau au ignorat atenţionările cadrelor medicale, moment în care a fost creată o aglomeraţie, mai multe persoane au fost bruscate, iar altele se manifestau zgomotos". Faţă de cele nouă persoane au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, iar dintre acestea, faţă de un bărbat de 54 de ani, din Bucureşti, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore şi s-a deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. "În contextul în care personalul medical nu a depus plângere sub aspectul comiterii unor eventuale agresiuni fizice, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, principalul protagonist al scandalului de joi seara de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile într-un dosar penal de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.