Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în ALDE: Se cere, de URGENȚĂ, un CONGRES

alde.ro
alde

Delegaţia Permanentă Teritorială a filialei ALDE Harghita a decis sâmbătă să solicite conducerii centrale a partidului convocarea unui congres extraordinar, care să aibă loc cel târziu până la finalul acestei luni.

Hotărârea a fost luată în unanimitate de cei 39 de delegaţi prezenţi la şedinţa de la Miercurea Ciuc.

Citește și: A inceput caderea lui Dragnea. Va reusi sa pastreze puterea in PSD?

Prezent la reuniune, vicepreşedintele ALDE, Ionică Anuţoiu, a explicat că, încă de când a avut loc fuziunea dintre Partidul Liberal Reformat şi Partidul Conservator, s-a stabilit că după alegerile generale se va organiza un congres care să stabilească o conducere unică, întrucât conducerea bicefală nu este benefică şi productivă.

"Când a fuzionat PLR-ul cu PC-ul s-a stabilit că, după alegerile generale, va fi un congres care să stabilească o conducere unică, să nu mai fim bicefali. Pentru că e neproductiv, aţi văzut şi la alţii, e neproductivă o asemenea conducere, începând de la structurile cele mai de jos până la conducerea centrală a partidului. Fapt pentru care, "venind sorocul", anumite organizaţii ale partidului, printre care şi Harghita, solicită conducerii centrale organizarea unui congres extraordinar care să aleagă o conducere unitară", a declarat Ionică Anuţoiu.

Citește și: STUDIU Românii vor ca Uniunea Europeană să le rezolve problemele din sistemul de sănătate

Întrebat dacă s-a stabilit o dată pentru organizarea congresului extraordinar, el a precizat că, din informările venite de la celelalte filiale din ţară, "se conturează data de 28 martie".

În cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale a ALDE Harghita s-a completat Biroul Politic şi s-au luat măsuri de dezvoltare a filialei. Liderul ALDE Harghita, Claudiu Sere, a punctat că sunt aşteptaţi în partid "atât români, maghiari şi de alte naţionalităţi, cu o condiţie: să fie fideli acestei ţări".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.