Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Centrul Vechi al Capitalei: mai mulți bărbați s-au certat cu polițiștii și au fost duși la secție

inquamFOTO/Octav Ganea
centrul vechi terasa

Doi bărbați au fost amendați, iar unul dintre ei, care a refuzat să se legimtieze, a fost dus la secția de Poliție, după ce nu au respectat măsurile impuse de pandemie, în timp ce se aflau la o terasă în Centrul Vechi din Capitală.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 106: 'PNL ca partid nu mai există'

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au observat la o terasă mai multe persoane decât limita prevăzută de lege, informează Mediafax.

„Având în vedere prevederile legale în vigoare, societății comerciale i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6.000. Imediat, în interiorul localului a intrat un bărbat, care a început să profereze injurii la adresa polițiștilor”, conform Poliției București.

Bărbatul de 47 de ani a fost sancționat contravențional, pentru încălcare a unor norme de conviețuire socială, precum și pentru faptul că a pătruns în incinta localului fără a purta mască de protecție, sancțiuni în valoare totală de 2.800 lei.

De asemenea, un alt bărbat care se afla la masa respectivă, a adresat injurii polițiștilor și a refuzat să se legitimeze.

„Bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde după ce a fost identificat i s-au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 lei, conform Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunță Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.