Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în CJ Teleorman: 'Liberalii au nimicit cele mai importante proiecte'

cronicadeteleorman.ro
Adrian Gâdea

Președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea (PSD), i-a acuzat marți pe consilierii județeni liberali că blochează orice proiect.

„Dezgustător ce s-a întâmplat în cadrul ședinței de ieri. Spun asta pentru că, din păcate, reprezentanții Partidului Naţional Liberal pur şi simplu au nimicit cele mai importante proiecte supuse votului. Sigur că dezamăgirea şi chiar revolta mea este imposibilitatea de a atrage proiecte de investiții pe care cetățenii le aștepta. Sunt siderat pentru că cele mai importante proiecte nu au fost adoptate. Mă refer la votul privind aprobarea bugetului judeţului dar şi a instituțiilor subordonate.

Mai mult, au fost respinse în plină criză sanitară proiectele privind aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli ale spitalelor care sunt în coordonarea Consiliului Județean, cele mai importante unități sanitare din județul Teleornam. Mai mult, un proiect de hotărâre s-a referit la transformarea a două posturi din medic rezident în medic specialist şi transformarea a două posturi vacante, unul în postul de asistent medical şi unul în post de îngrijitor. Lucruri foarte importante pentru că au legătură cu dezvoltarea județului, cu derularea bună a actului medical noi fiind în an pandemic.

Au respins fără nicio explicație. Sunt convins că liderii PNL de la nivel central nu au cunoștința de atitudinea colegilor din Teleorman. Eu am crezut că am fost aleși cu toții pentru a ne reuni eforturile pentru a putea oferi condiţii mai bune de viaţă cetățenilor. Ceea ce s-a întâmplat ieri cu PNL nu are legătură nici cu aspirații nici cu nevoile oamenilor şi nici cu jurământul depus la învestitură”, a declarat, la Antena 3, liderul CJ Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.