Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în coaliție pe compensarea facturilor! Florin Cîțu: 'Dacă există alte variante, pot fi discutate în Parlament. N-am participat la ședința de Guvern'

captură facebook
Florin Citu

Președintele PNL Florin Cîțu a spus miercuri, cu privire la Ordonanţa pe energie, adoptată de Guvern ieri, că dacă există alte variante pentru facturi pot fi discutate în Parlament. „Sunt de acord să scadă facturile și pe ianuarie, dar să fie legal”, a subliniat Cîțu.

„Eu nu am participat la ședința de Guvern. În ședința de Guvern știți foarte bine că există un act normativ care are o anumită procedură, avize. A primit avizele, a fost aprobat. Dacă există variante sau alte soluții, ele pot fi discutate în Parlament. Varianta care a fost aprobată a fost cea care a primit toate avizele. Mai mult nu știu ce să vă spun ”, a spus liderul liberal.

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea a declarat, într-o conferinţă de presă la Prahova, că partidul a dorit ca Ordonanţa pe energie, adoptată de Guvern ieri, să prevadă compensarea facturilor şi pentru luna ianuarie, specialiştii din partid considerând că se poate aplica, însă ministerul Justiţiei a dat un aviz prin care nu a fost de acord ca OUG-ul să se aplice retroactiv.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut, ieri, o discuţie, la biroul lui Florin Cîţu de la Senat, pe această temă, el ieşind de la întâlnire vizibil supărat şi declarând că Ordonanţa nu va mai intra în şedinţa de Guvern, urmând a avea loc o nouă discuţie miercuri. Cu toate acestea, OUG-ul a fost adoptat marţi seară, de Guvernul Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.