Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în ședința CGMB - Ciprian Ciucu, schimb de replici cu Gabriela Firea

scandal

Primarul general, Gabriela Firea, a avut un schimb de replici, marți, în ședința CGMB, cu Ciprian Ciucu, consilier PNL, după ce acesta din urmă a afirmat că Primăria nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți serviciul de taxi din București.

„Serviciul de taxi din București este o rușine. Când vin oamenii în București, acest serviciu este o rușine. Nu ați făcut nimic în trei ani pentru a îmbunătăți acest serviciu. (...) Din punctul meu de vedere este o activitate de tip mafiot. Aș vota acest proiect dacă ar fi pentru mașini hibrid sau elecrice”, a spus Ciprian Ciucu în ședința CGMB de marți, conform Mediafax.

Norica Nicolai UMILEȘTE PNL: Orban nu e garanție pentru guvernare/ Condițiile ALDE pentru a vota moțiunea

În replică, primarul general, Gabriela Firea, i-a răspuns lui Ciucu, precizând că în mandatul ei s-a votat un regulament în premieră pentru serviciul de taxi.

„Mă acuzați că nu am făcut nimic în acest sens. Dar eu știu că eu am propus și CGMB a votat un regulament în premieră, inspirat din țările europene. Zilnic se fac controale și se dau amenzi celor care nu respectă regulamentul”, a precizat Gabriela Firea.

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care Consiliul General al Municipiului București a aprobat, marți, un proiect care prevede acordarea, de la 1 ianuarie 2020, a 3.000 de eco-vouchere, în valoare de 15.000 mii de lei fiecare, pentru taximetriștii care își casează autoturismele poluante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.