Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în judeţul lui Iohannis: Se cere DEMISIA preşedintelui Consiliului Judeţean

adevarul.es
demisie

Este scandal monstru în judeţul Sibiu! Consilierii judeţeni social-democraţi cer înlocuirea din funcţie a Danielei Cîmpean, preşedintele liberal al Consiliului Judeţean (CJ), cu o altă persoană din actuala majoritate PNL-FDGR, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, Cătălin Stanciu, preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu şi lider al consilierilor judeţeni ai PSD.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Procurorul acuzat de hărţuire sexuală, chemat la raport. George Bucurică, audiat la Parchetul General

PSD a depus deja o cerere la Consiliul Judeţean Sibiu, de eliberare din funcţie a actualului preşedinte, scrie AGERPRES

"Am venit în faţa dumneavoastră pentru a vă prezenta o temă, pe care am înaintat-o marţi, 23 ianuarie, Consiliului Judeţean. În urma dezbaterilor care au avut loc la ultimul Birou Permanent Judeţean, la care au participat primarii şi parlamentarii de Sibiu ai Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, împreună cu preşedintele organizaţiei şi preşedintele executiv, s-a luat hotărârea ca grupul politic PSD să demareze procedura de eliberare din funcţie a doamnei preşedinte Daniela Cîmpean", a declarat Cătălin Stanciu, preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu şi lider al consilierilor judeţeni ai PSD.

Potrivit lui Cătălin Stanciu, PSD nu a cerut încă sprijinul reprezentanţilor FDGR şi PNL, pentru a întruni două treimi din voturile necesare demiterii Danielei Cîmpean. PSD deţine o treime din totalul consilierilor judeţeni, ceea ce înseamnă că formaţiunea nu are voturile necesare pentru a-l schimba din funcţie pe preşedintele liberal al CJ Sibiu.

Consilierii judeţeni social-democraţi îi reproşează Danielei Cîmpean, printre altele, că a creat un 'climat tensionat în rândul angajaţilor CJ Sibiu', 'că are o atitudine ostilă' faţă de PSD, că nu a iniţiat 'proiecte sustenabile de dezvoltare pentru judeţul Sibiu', 'că se plânge că nu are bani de salarii pentru angajaţi, dar şi-a angajat patru consilieri personali şi un administrator public', sau că a efectuat prea multe deplasări în străinătate.

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere privind cererea PSD, mai scrie AGERPRES.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.