Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în justiție: Doi judecători s-au bătut în toaleta tribunalului

trilulilu.ro
pumn lovitura

Asta le întrece pe toate. Doi judecători s-au bătut în toaleta tribunalului. Totul s-a întâmplat la Curtea de Apel Cluj.

Surse judiciare povestesc că judecătorul agresor şi-ar fi lovit colegul cu piciorul în stomac. După incident magistratul agresor şi-a abandonat victima rănită fără a chema vreun ajutor. "Practic, judecătorul agresat s-a plâns că agresorul l-a prins de cap și, folosindu-se de un procedeu din K1, l-a lovit cu genunchiul drept în stomac",a povestit o sursă din interiorul instanţei pentru evz.ro.

Citeşte şi: Dramă în lumea muzicii: Un mare cântăreţ a încetat din viaţă! Suferea de demență / VIDEO

Identitatea judecătorilor nu a fost dezvăluită până în acest moment. Şi mai interesant e că cei doi sunt colegi de complet. Ba mai mult au lucrat în acelaşi birou. Asta până când judecătorul agresat a fost obligat să se mute, fiind acauzat că ar fi "informatorul" şefilor instanţei, "A fost depusă o reclamație de judecătorul agresat la conducerea Curții de Apel Cluj și la Colegiul de Conducere, și se așteaptă un răspuns. Este greu de crezut că se va ajunge la un rezultat, deoarece nu au existat martori", a mai declarat sursa citată. Sursele judiciare susțin că, după incident, judecătorul agresor a dispărut şi şi-a abandonat victima la toaletă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.