Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Parlament: Udrea a ”boicotat” Ordonanța traseiștilor. PSD și PNL, replici acide

parlament

Între PNL și PSD a izbucnit războiul în plenul Camerei Deputaților, pe tema OUG 55, cunoscută sub numele de Ordonanța traseiștilor.

PNL a solicitat ca proiectul de respingere a Legii de respingere a OUG 55 să fie introdusă pe ordinea de zi, chiar și fără raport de la Comisii. Comisia de Administrație Publică și Comisia Juridică nu au depus raportul pe Legea de respingere a OUG 55, chiar dacă termenul dat de Biroul Permanent al Camerei Deputaților a expirat chiar astăzi.

În schimb, PSD a cerut amânarea cu o săptămână a punctului a discutării Legii de respingere. Solicitarea PSD a fost cea care a trecut la vot.

Președintele Comisiei Juridice, Bogdan Ciucă, a explicat că deputații juriști nu au avut timp să elaboreze raportul pentru că nu au mai avut timp, din cauză că la Comisie au venit alte solicitări, în special cele legate de Elena Udrea.

În urma votului, între parlamentari a început un nou scandal. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, nu a dorit să-i dea cuvântul liderului de grup al PNL, Ludovic Orban, pentru că acesta nu l-a solicitat oficial.

Liberalii s-au enervat foarte tare din cauza acestui lucru. ”Nu se poate să nu dați cuvântul unui lider de grup al Opoziției, încălcați regulamentul”, a spus deputatul Tinel Gheorghe.

Zgonea i-a înțepat pe cei de la PNL: ”Sunteți nervoși că ați venit la muncă miercuri?”. La această întrebare, deptuatul PNL, Gigel Știrbu a strigat din sală: ”Bă, noi vă așteptăm de la 10, până la 10 și jumătate ca să vă terminați voi cafelele!”.

Valeriu Zgonea l-a chemat pe Știrbu la microfon să-și spună nemulțumirile. ”Domnule președinte, da, noi, cei de la PNL eram aici de la ora 10, nu stăteam la cafea ca dumneavoastră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.