Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL ÎN PNL. Bușoi, atacat de șefa TNL: `Se bagă în organizația TNL București. Să-și vadă de ale lui`

PNL

Ședința de conducere a PNL de azi a fost una tensionată. Mai întâi, președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că liderul PNL de la Senat, Iulian Dumitrescu, acuzat de blaturi cu PSD, va fi înlocuit cu Florin Cîțu. Apoi, șefa TNL, Mara Mareș, a lansat un atac la adresa liderului PNL București, Cristian Bușoi.

Mara Mareș l-a acuzat pe Cristian Bușoi că, în loc să se ocupe de propria organizație, Bușoi vrea să conducă și  organizația de tineret a PNL București. “ Dl. președinte Bușoi a convocat ședința TNL București, probabil vrea să conducă și această filială. Poate dl. Bușoi consideră că nu a făcut destulă treabă la seniori, dar ar fi mai bine să își vadă de ale lui”, a spus Mareș, potrivit unor surse.

Scandalul a pornit de la faptul că alegerile de la TNL Sector 3 nu sunt recunoscute de conducerea națională a Tineretului Național Liberal, dar, în ședința la care a participat, Bușoi a spus că acestea sunt legitime. “ Bușoi a venit la ședință și a spus că PNL București recunoaște alegerile de la TNL Sector 3. Practic, a trecut peste o decizie a biroului de conducere al TNL. De ce trebuie să intervină seniorii în deciziile de la tineret? Nu avem lucruri mai bune de făcut?”, au precizat surse din PNL pentru stiripesurse. De asemenea, Cristian Busoi ar vrea schimbarea din functie a sefului TNL Bucuresti, Stelian Bujduveanu, pentru a fi inlocuit cu un apropiat de-al sau.

În replică, în ședință, șeful PNL, Ludovic Orban, a spus că va dizolva conducerea PNL Sector 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.