Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în PNL între 'aducătorii de voturi' şi 'consumatorii de voturi': Buşoi 'sare' la Bolojan

fight-spam

Apropierea alegerilor interne din PNL creşte tensiunile între tabăra Orban şi tabăra Buşoi. După ce primarul din Oradea, Ilie Bolojan, fost secretar general al PNL, a afirmat că Buşoi nu are echipament de lider, iar susţinătorii săi sunt consumatori de voturi, europarlamentarul îi dă o replică tăioasă.

Vezi şi: PNL a luat în vizor 'asistații': La muncă, ori adio venit minim garantat

"Îl respect pe Ilie Bolojan, ca administrator și primar. Cred însă că este pe o cale greșită cu declarațiile făcute, ieri, la Craiova. Mă așteptam să fie critic cu PSD și cu Olguța Vasilescu, nu cu colegii săi din PNL. Nu am o problema că mă critică; e normal, suntem în competiție internă, deși nu sunt în competiție directă cu dumnealui, pentru că nu și-a asumat o candidatură. Cred însă că este jignitor să lase de înțeles că oameni ca Nicolae Robu, Daniel Buda, Marian Petrache, Vasile Iliuță, Marcel Vela, Mugur Cozmanciuc și alți colegi, care au semnat moțiunea mea, sunt consumatori de voturi. Este o greșeală și un lucru urât să împarți PNL între răi și buni, între vest și sud. Gândirea aceasta ne-a adus unde suntem. Înainte de a da lecții, domnul Bolojan ar trebui să își amintească faptul că este printre cei câțiva care au girat și pus în practică strategia dezastruoasa la parlamentare. Dacă vrea să ajute PNL, atunci ar trebui să intre în arena publică, să critice PSD, să se lupte în studiourile de dezbateri TV, pentru că avem nevoie de o echipă care să lupte cu PSD", scrie Buşoi pe Facebook.

Vezi şi: Fost ministru, profeţie sumbră pentru Băsescu: Doar dacă moare poate scăpa

Vezi şi: Radu Tudor: 10 acțiuni spectaculoase după eliberarea lui Ghiță

Prezent vineri la Craiova pentru a-l ajuta pe candidatul PNL la funcţia de primar al municipiulu, senatorul Mario Ovidiu Oprea, să elaboreze proiectul politic pentru campania electorală, Primarul liberal Ilie Bolojan susţine că Ludovic Orban este cel mai potrivit pentru a conduce partidul.

"Sunt două elemente importante, primul se referă la personalitatea candidaţilor. Sunt nişte oameni diferiţi. Al doilea element este legat de susţinători. Legat de candidaţi, domnul Orban, orice s-ar spune, este un lider al PNL care a crescut singur, care a participat la competiţii electorale, care cunoaşte partidul, care are o experienţă adminsitrativă de la Parlament la un consilier local, la un viceprimar de capitală, la ministru al Transporturilor, să fie într-adevăr un lider în spatele căruia să te poţi alinia sau cu care să stai umăr la umăr. Domnul Buşoi nu este în această situaţie, deci nu are acest echipament de lider orice s-ar spune. Şi, în plus, are responsabilitatea, indiferent cât ar încerca s-o dilueze unii sau alţii, a unor rezultate proaste la organizaţia din Bucureşti, iar orice am face noi, dacă vrem să fim un partid performant, trebuie să obţinem rezultate cât mai bune şi în Bucureşti. Altfel, având în vedere populaţia Bucureştiului şi impactul semnificativ la alegeri, te afectează serios. Al doilea element este echipa de candidaţi. Plastic, cei care îl susţin pe Ludovic Orban suntem cea mai mare parte cei care generăm voturi, iar cei care îl susţin pe domnul Buşoi sunt cea mai mare parte cei care consumă voturi de la PNL”, a spus primarul liberal, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.